JEDINSTVO IZ BIHAĆA U TEŠKOJ SITUACIJI: IGRAČI ZBOG DUGOVANJA NE ŽELE IGRATI PROTIV TOMISLAVA

Jedinstvo iz Bihaća, član Prve lige FBiH, nalazi se u izuzetno teškoj situaciji, a pod znakom pitanja je i nastavak sezone.

Bivši premijerligaš oglasio se na društvenim mrežama, a Bišćani su istakli da fudbaleri ovog kluba zbog neisplaćenih obaveza ne treniraju i ne žele igrati u susretu 12. kola protiv Tomislava.

  • Nažalost teška financijska situacija donosi i teške odluke. Naši fudbaleri ne žele zbog neisplaćenih obaveza trenirati, neće ni sutra, a u subotu ne žele igrati meč protiv Tomislava, a pojedini su se spakovali i čekaju zadnju šansu odnosno buđenje grada koji predstavljaju da riješi finansijski problem.

Financijska injekcija koja bi umirila stanje iznosi 10.000 KM, a prema riječima igrača odnosno kapitena Muje Mujagića i Sinana Samardžića to je minimum koji traže, a stav je svih igrača.

U slučaju neigranja utakmice klub će najvjerovatnije morati istupiti iz lige, a nastaviti će rad sa omladinskom školom što znači da se neće ugasiti, a već nas za vikend očekuju naši predpioniri i poniri dok su kadeti i juniori slobodni – saopćilo je Jedinstvo putem Facebook stranice, uz poruku “Jedinstvo do groba”.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE