JEDNA FOTOGRAFIJA MAJE ŠUPUT ŠOKIRALA OBOŽAVATELJE: ‘PA KAKVA JE TO ONA?’

Fotografije koje Maja Šuput objavljuje na svojim društvenim mrežama uvijek su lijepo uređene i često je Majin fotograf njezin stilist Marko Grubnić koji prije objave fotografije uvijek provuče kroz filter ili ih obradi u Photoshopu.

Maja je nedavno s kolegom Edom Drakulićem bila na istom eventu i on je objavio njihovu zajedničku fotografiju, a obožavatelji nisu baš nagradili Maju komplimentima ispod ove fotografije.

  • Zgužvana Maja. Pravimo se da je do fotografa. Isuse. Pa kakva je to Maja? Bože pa njoj se botoks razlio po faci – bili su komentari ispod fotografije.

Slične komentare je Maja dobila i u decembru kada su objavljene fotografije s koncert zaklade Ane Rukavine i tada su se obožavatelji iznenadili i poručili su pjevačici da joj lice izgleda kao da su joj ga pčele izbole.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

‘BALKAN OSTAJE BEZ STANOVNIŠTVA’

0
Njemačke novine Frankfurter Allgemeine Zeitung pišu o poteškoćama koje u balkanskim zemljama izazivaju s jedne strane iseljavanje i pad nataliteta, a s druge doseljavanje iz Azije na koje te zemlje nisu spremne.