Međutim, postoji jedan problem – brzo postaju bezukusni i gnjecavi. Nakon samo jednog dana izgube svoju poznatu hrskavost i okus.
Iako podgrijavanje ostataka hrane pomaže u rješavanju tih problema, važno je znati kako pravilno podgrijati krumpiriće, prenosi Večernji list.
Iako bi većina ljudi svoje krompiriće stavila u mikrovalnu pećnicu te zagrijavala dok ne postanu topli, metoda kuhara Johna iz Food Wisha jednako je jednostavna, ali krompirićima vraća okus i hrskavost.
Sve što trebate napraviti je staviti krompiriće u neljepljivu tavu, pazeći da svaki od njih dođe u dodir s površinom posude. Zagrijte tavu na srednje jakoj vatri i bacajte krompiriće svakih 30 do 45 sekundi, pazeći da ponovo dođu u dodir s tavom nakon svakog bacanja.
Krompirići će se tako brzo zagrijati, ali i ponovno postati hrskavi. Jedino je važno da cijelo vrijeme svoje krompiriće u tavi miješate ili bacate, kako ne bi izgorjeli.