JELENA ĐOKOVIĆ POSLALA EMOTIVNU PORUKU: VOLJELA BIH DA JE I MOJA PORODICA DANAS NA OKUPU

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, prekinula je šutnju koja traje od početka diplomatsko-sportske krize uoči Australian Opena.

Novak Đoković i dalje se nalazi u hotelskoj izolaciji u Melbourneu, u sobi iz koje ne može izaći, a tu će biti sve do ponedjeljka, kada se očekuje konačna sudska odluka o tome da li može ući u Australiju i zaigrati na prvom Grand Slam turniru u sezoni.

Podrška slavnom teniseru stiže iz regiona, a noćas se oglasila i njegova supruga Jelena Đoković, koja poručuje da ovaj Božić donosi nova iskušenja njenoj porodici.

  • Sretan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i zajedno s porodicama. Voljela bih da je moja porodica danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva – poručila je Đoković na Instagram profilu.


Supruga najboljeg tenisera svijeta zahvalila se prijateljima koji joj šalju podršku sa svih krajeva svijeta.

  • Hvala vam, dragi ljudi širom svijeta, što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo, bez obzira na to gdje se nalazimo, je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila – zaključuje Jelena.

Podsjetimo, Đoković je dobio medicinsko izuzeće za nastup na Australian Openu, ali je njegova viza odbijena po dolasku u Melbourne jer nema validan razlog za izuzeće.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE