JEZIVO! FRANCUSKA PEKARKA KORISTI BIZARAN SASTOJAK ZA HLEB: A NABAVLJA GA SVAKI DAN IZ JAVNIH TOALETA

Francuska pekarka ima poseban recept za hljeb.

Ona, naime, dodaje urin žena koji prikupi u javnim toaletima!

Luiz Rage rekla je da je urin odlično prirodno đubrivo

  • Urin je zapravo potpuno zanemarena tečnost koja se uglavnom baca. Sadrži azot, kalijum i mnoge druge nutrijente. Trebalo bi ga tretirati kao zlato – rekla je pekarka.

Kako urin ne bi uticaoo na okus, razblaži ga i razrijedi prije nego što ga prelije po rerni gdje peče hljeb.

Ona ističe i kako je ”ekofeministkinja”, odnosno pripada socijalnom i političkom pokretu koji povezuje ekologiju i feminizam, pa je to jedan od glavnih razloga zašto je odlučila da koristi ovako bizarnim sastojkom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.