JOŠ JEDNA DOBRA PARTIJA BOSANSKE ZVIJERU U PORAZU PORTLANDA

Jusuf Nurkić zabilježio je još jednu odličnu partiju u susretu Portland Trail Blazersa protiv Los Angeles Lakersa u prvom krugu doigravanja NBA lige.Jusuf Nurkičć

Tim iz Los Angelesa pobijedio je sa 135:115 i poveo u seriji sa 3:1, a centar Portlanda i bh. reprezentacije za 27 minuta na terenu ostvario je double-double učinak od 20 poena i 13 skokova, čemu je dodao četiri asistencije i jednu ukradenu loptu.

CJ McCollum postigao je 18, a Carmelo Anthony 16 poena, dok je Damian Lillard zbog povrede morao napustiti igru u trećoj četvrtini, zaustavivši se na 11 poena.

Agencije

Lakerse su do pobjede vodili LeBron James sa 30 poena i 10 asistencija te Anthony Davis i Kyle Kuzma sa po 18 poena.

Lakersima je za plasman u narednu rundu potrebna još jedna pobjeda, a priliku za to imat će u srijedu kada je na rasporedu peta utakmica.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE