JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U JAJCU: JASMINA U ŠUMI UBIO KONJ

Pedesetogodišnji Jasmin Kliko iz jajačkog naselja Klike poginuo je jučer u nesreći koja se dogodila nadomak njegovog naselja. Naime, do nesreće je došlo kada ga je udario konj prilikom izvlačenja drva iz obližnje šume.

Smrt je konstatirao dežurni ljekar mrtvozornik, a uviđaj obavili pripadnici Odjela kriminalističke policije PU Jajce koji su konstatovali da nema elemenata krivičnog djela. O svemu je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac.

Iza Jasmina ostala je supruga i četvero djece. Sutra će obaviti dženaza-namaz iza ikindije-namaza (16.30 sati) na mezarju u Klikama.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TOPLANE NASTAVLJAJU S GRIJANJEM U KANTONU SARAJEVO

0
Obzirom da se još uvijek nisu stekli uslovi za završetak sezone, a imajući u vidu temperature vanjskog zraka i u narednim danima, KJKP „Toplane – Sarajevo“ nastaviti će sa grijanjem u Kantonu Sarajevo.