JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONAVIRUSA U BIH: PREMINULA ŽENA IZ BOSANSKE GRADIŠKE

U posljednja 24 sata, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je jedan smrtni slučaj kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog virusa korona.

Radi se o ženi srednje životne dobi iz Bosanske Gradiške, sa hroničnim udruženim oboljenjima.

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 sata, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i Univerzitetskoj bolnici Foča izvršeno je testiranje 398 laboratorijskih uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 14 osoba u Republici Srpskoj.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GUARDIOLA: U BILO KOJEM DRUGOM SPORTU MI BISMO POBIJEDILI

0
Nakon PSG-a i Borussije Dortmund plasman u polufinale Lige prvaka izborili su i fudbaleri Real Madrida i Bayern Münchena.