JUTROS SU NAS POKOSILI MINUSI: EVO GDJE JE IZMJERENO MINUS 18 STEPENI

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme.

Tako je prema Federalnom hidrometeorološkom zavodu najhlanije jutros bilo na Bjelašnici, gdje je u sedam sati izmjereno čak -18 stepeni.

Temperature zraka u 07 sati: Ivan-sedlo -11; Tuzla -9; Gradačac, Sarajevo-Bjelave -8; Bugojno -7; Bihać, Sanski Most, Zenica -6; Grude -2; Mostar -1; Neum 0; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 952 hPa, za 11 hPa je viši od normalnog i lagano opada.

Danas će u našoj zemlji preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom u Hercegovini, jugozapadnim, istočnim i jugoistočnim područjima Bosne. Krajem dana i u večernjim satima smanjenje naoblake. Vjetar u Bosni slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena do jaka bura. Dnevna temperatura od -6 do -1, na jugu do 2 °C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje na području kantona može padati slab snijeg. Dnevna temperatura oko -4 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KO U BOSNI I HERCEGOVINI PRIŽELJKUJE RAT?

0
Javnost u Bosni i Hercegovina, bh. dijaspora, dobronamjerni ljudi u regiji, svi su zabrinuti za stanje u Bosni i Hercegovini. Većina razgovora ovih dana, na ulici, na radnim mjestima, u restoranima ili u trpezarijama započinje brigom i upitom: šta se dešava, hoće li biti rata?