KAJGANA S GLJIVAMA I VLASCEM ZA DOBRO JUTRO

Ovo morate probati

Sastojci:

  • 5 jaja,
  • 250 g šampinjona,
  • 2 mlada luka,
  • vlasac,
  • 4 rotkvice,
  • so,
  • biber,
  • maslinovo ulje.

Priprema:

1. Na maslinovom ulju prodinstati nasjeckani mladi luk, bijeli i zeleni dio. Dodati očišćene i narezane gljive (nemojte ih prati jer će se napiti vode) pa ih prodinstajte.

2. Kada gljive puste vodu izliti jaja i dodati nasjeckani vlasac. Začiniti solju i biberom.

3. Na gotovu kajganu posuti još malo sjeckanog vlasca te naribanu rotkvicu. Pokapati maslinovim uljem.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE