KAJGANA SA BUNDEVOM ZA DORUČAK

Ovo morate probati

Sastojci:

  • 2 kriške bundeve,
  • 4 jaja,
  • 100 g parmezana,
  • so,
  • biber,
  • maslinovo ulje,
  • sjeckani peršun (po želji).

Priprema:

1. Oguljene i očišćene od sjemenki kriški bundeve isjeckajte na sitne kockice. U tavu sipajte kašiku maslinovog ulja, pa zagrijte na srednjoj vatri. Ubacite bundevu i pržite dok ne omekša.

2. Umutite jaja, pa sipajte u tavu i dodajte parmezan. Pržite uz mješanje, pa dodajte so, biber i peršun. Služite uz pavlaku i dvopek.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE