KAO DA NEMA DOVOLJNO AFERA: NA POMOLU NOVA, TRAG VODI DO VISOKIH DUŽNOSNIKA HDZ-A

I kao da ih nema dovoljno, na pomolu je nova afera, vrijedna desecima miliona maraka, čiji trag vodi do visokih dužnosnika HDZ-a. Upozorio je na to državni zastupnik Saša Magazinović.

Naime, Zastupnički dom državnog Parlamenta trebao bi na sjednici 25. maja potvrditi imenovanje sedam članova Vijeća Regulatorne agencije za komunikacije.

No, nakon što je Vijeće ministara potvrdilo listu za članove Vijeća, otvorena su brojna pitanja.
Najspornije ime na listi kandidata jeste Antonije Beus.

(Azra Hadžić)

Video pogledajte OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OČAJNIČKI POTEZ: PORODICA SCHUMAHERA PRODAJE SATOVE RADI NASTAVKA NJEGOVOG LIJEČENJA

0
Porodica legendarnog Michaela Schumahera odlučila je da na aukciji proda satove čuvenog vozača Formule 1, kako bi mogla da nastavi njegovo liječenje.

PANTHEON KONFERENCIJA 2024