KĆERKA POZNATOG PJEVAČA STAVILA TAČKU NA VEZU SA DAMIROM DŽUMHUROM?

Helena i Damir bili su vezi 7 mjeseci, a sada su svoju ljubavnu romansu okončali.

Helena Topalović (23) krila je svoju vezu sa bosansko-hercegovačkim teniserom Damirom Džumhurom (27), a zbog jednog poteza i njene javne poruke mnogi smatraju da je njihovoj sretnoj vezi došao kraj.

Njih dvoje bili su u ljubavnoj romansi 7 mjeseci, a navdi o njihovom raskidu krenule su kada su se Topalkova mezimica i poznati teniser otpratili sa društvene mreže Instagram.

Priču o raskidu podgrijala je Helena svojim komentarom i jasnom porukom za sve bivše momke, među kojima je sada, kako izgleda, i Damir.

– Daleko im lijepa kuća. Dobar i glup isto ti je – Helenin je komentar ispod jednog statusa na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Helena i Damir su pokušavali da sakriju svoju vezu mjesecima unazad, a njihovu romansu ipak su razotkrile su fotografije sa zajedničkih putovanja, piše srbijanski Telegraf.

Da je Topalkova kćerka bila ludo zaljubljena u tenisera bilo je jasno, obzirom da je mu je pružala punu podršku, pokušavajući da ga prati u stopu i zajedno sa njim posjećuje i teniske turnire na kojima on igra.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DRAMATIČNO NA BLISKOM ISTOKU: IZRAEL NAPAO IRAN

0
Izraelske rakete pogodile su lokaciju u Iranu, objavio je ABC News, pozivajući se na američkog zvaničnika, dok je iranska novinska agencija Fars izvještava da je aktiviran sistem protuzračne odbrane u gradu Isfahanu.