KEBA UPOTPUNIO REVIJALNU FESTIVALSKU NOĆ: HVALA BOGU I NARODU ŠTO POSTOJI ILIDŽA

Dragan Kojić Keba večeras je uz brojne kolege sa estrade uveličao revijalnu noć festivala "Ilidža 2020".

Nakon što je kraljica sevdaha Hanka Paldum otpjevala novu pjesmu, na scenu je izašao Keba i svojim hitom “Cvjećar” raspjevao, ali i rasplesao malobrojne goste na Ilidži.

Uprkos epidemiološkoj situaciji koja je na snazi, dobre pjesme i zabave u ovoj sarajevskoj općini večeas ne nedostaje.

  • Prvi put sam bio na Ilidži 1989. i bilo je to vrlo uspješno kada sam predstavio pjesmu “Plavo oko plakalo je”. Naviru lijepe uspomene na taj period, hvala Bogu i narodu što postoji ovaj Festival. Od srca sam prihvatio učešće i na ovogodišnjem Festivalu, jer je to jedini festival koji je opstao još od stare Jugoslavije, na najbolji mogući način čuva i poštuje narodnu pjesmu. Na kraju čestitam Arminu Šakoviću za pjesmu “San o Mostaru”, da je meni ponudio rado bih je snimio, jer Mostar mi je u srcu. – kazao nam je Keba.
Hayat
Hayat

(Edina Bakić)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SARAJEVSKI LJEKARI UPUTILI APEL: PRESTANITE SA UBIJANJEM DJECE U GAZI I...

0
Sarajevski ljekari koji su studirali na Medicinskom fakultetu u Sarajevu u periodu 1965-1970., uputili su otvoreno pismo u kojem pozivaju svjetske moćnike da zaustave ubijanje djece i civila u Gazi, Ukrajini i bilo gdje na svijetu.