KINESKI HOROSKOP UVELIKO OTKRIVA ŠTA NAS ČEKA 2022. GODINE: BIĆE OTKAZA, SUZA, RAZVODA

Kineska Nova godina počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi na svakih 12 godina. Pod ovim znakom su 2010, 1998, 1986, 1974, i 1962 godina.

Ljudi koji su rođeni tokom ovih godina žive pod okriljem ovog horoskopskog znaka. Sljedeća godina Tigra, nakon 2022. očekuje nas 2034.

Tigar se smatra za jednu vrlo agresivnu i nepredvidivu životinju, ali ublažiće ga element Vode koji donosi nežnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna. Prema godišnjem kineskom horoskopu za 2022. godinu, možemo očekivati period dramatičnih promjena.

Tigar je simbol velike energije i brzine, pa mnoge od nas može motivisati da krenemo u velike životne avanture. Moguće je da će neki napraviti radikalnu promjenu na profesionalnom planu, započeće svoj biznis, dati otkaz ili će promijeniti zanimanje, a moguća su i preseljenja u inostranstvo. Vodeni Tigar vam donosti mnoge mogućnosti koje mogu učiniti da vaš život postane svjetliji i zanimljiviji.

Budite spremni da prihvatite nove prijedloge ako u njima vidite bilo kakvu perspektivu. Za razliku od konzervativnog Bika, Tigar će pomoći u sprovođenju naizgled ludih planova i dovesti vas do uspješnog kraja. Na kraju, onima koji su aktivni, odlikuju se inicijativom i nekonvencionalnim pristupom rješavanju problema. U ovome će naročito biti uspješni oni koji su rođeni u znaku Tigra.

Tokom sljedeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni. Preuzmite odgovornost za svoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dostići dugotrajnu sreću i zadovoljstvo. Vodeni element simbolizuje kreativnost, pa ćete imati ideje i rješenja da ostvarite svoje snove.

U narednoj godini poboljšaće se i očvrsnuće porodični odnosi, a ovo je sjajna godina za vjenčanja i proširenje porodice. Oni koji su u emotivnoj vezi doživjeće nove faze razvoja odnosa u kojima će sve ići na bolje, piše Žena.Blic.rs.

Prema kineskom vjerovanju 2022. godina donijeće najviše sreće rođenima u znaku Tigra!

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.