KO JE NAPRAVIO GLAM, A KO BLAM? ČITAJTE NOVI SHOW BIZZ MAGAZIN WWW.GLAMBLAM.BA

Priznali ili ne, u posljednje vrijeme većinu zaintrigira život javnih ličnosti. Neki od njih sami novinarima „serviraju“ vijesti iz svojih privatnih i poslovnih života, drugi to pokušavaju vješto sakriti.

GlamBlam je emisija Hayat TV koju ste prije nekoliko godina rado pratili. Da je to tako, govore tadašnji rejtinzi gledanosti jer je ista uvbjedljivo bila najgledanija.

Kao „nasljednika“ televizijskog show bizz magazina u ovom digitalnom dobu opredijelili smo se za portal koji je prije nekoliko dana počeo s radom. Isti će svakodnevno će donostiti najaktuelnije detalje iz života poznatih osoba.

Mi smo zabavni portal koji objavljuje najnovije informacije iz showbiza u BiH, regiji ali i svijeta.

Ali griješite ako ste pomislili da se isključivo bavimo samo javnim ličnostima.

Naš sadržaj obilovat će i životnim pričama koje planiramo krajnjem korisniku – čitaocu na jedan ležerniji način. Dotičemo se naše svakodnevnice. Gledamo, slušamo i objavljujemo priče Bosanaca i Hercegovaca koji žive širom svijeta.

Za odvažne žene ponudit ćemo najnovije savjete iz modnog svijeta, a one koje su vješte u kulinarstvu – izdvajamo najbolje recepte.

Bit ćemo i vaš „digitalni“ liječnik uz korisne ili bolje reći zabavne informacije o zdravom načinu života.

Ne zaboravljamo ni one „jače“. Za muški dio naše publike – raznovrstan sadržaj, od sporta do automobila.

Saznajte ko je danas napravio glam, ko blam.

PRAVE VIJESTI DOLAZE PRVO NAMA – www.glamblam.ba

Zapratite i naše profile na Facebooku, Instagramu, TikToku.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE