KO TE LJUBI DOK SAM JA NA STRAŽI: IGOR VIŠE NE STANUJE TU, SEVERINU PRED ULAZOM POLJUBIO CRNOKOSI ‘PRIJATELJ’

Mladi Kojić se na društvenim mrežama isto nije oglašavao po pitanju Severine, objavio je tek selfie iz automobila.

U zagrebačkom susjedstvu pjevačice Severine Kojić (48) nikad mira.

Otkako njezin suprug Igor ne dolazi u njihovo ljubavno gnijezdo, gdje su proveli prve godine braka, fanove interesira ko prati Seve do kućnog praga.

Proteklog vikenda na svoju je adresu stigla s menadžerom Tomicom Petrovićem. Ali zapazili su susjedi oka sokolova da je u njihovu društvu bio još jedan markantni crnokosi muškarac.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
  • Severina se opraštajući od misterioznog prijatelja oprezno nagnula te ga nježno poljubila. Zatim je utrčala u zgradu i nedugo zatim viđena je kako virka s prozora svog stana – komentira se u susjedstvu na Kozjaku, pišu hrvatski mediji.

Pjevačica je na Valentinovo ponosno objavila svoju golišavu fotografiju na kojoj leži među kutijama omotanih u poklone. Na Dan zaljubljenih u javnosti supruga nije ni spomenula. Mladi Kojić se na društvenim mrežama isto nije oglašavao po pitanju Severine, objavio je tek selfie iz automobila.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PALESTINA OSUDILA VETO SAD-A U VIJEĆU SIGURNOSTI UN-A

0
Palestina je najoštrije osudila ulaganje veta od strane Sjedinjenih Američkih Država u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih nacija kako bi spriječili Palestinu da dobije punopravno članstvo u UN-u, navedeno je u saopćenju koje je proslijeđeno iz Ambasade Palestine u Crnoj Gori.