KO ZNA KOJE PO REDU OBEĆANJE VUČIĆA: VAKCINISAT ĆU SE SUTRA ILI PREKOSUTRA

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će se on vakcinisati kada broj revakcinisanih pređe milion što će se, kaže, dogoditi sutra ili prekosutra.

Vakcinisaću se u ponedjeljak ili utorak u jednom malom mjestu u Srbiji i tada će biti dovoljno vakcina da se ljudi vakcinišu – rekao je Vučić odgovarajući na novinarska pitanja poslije obilaska radova na izgradnji Moravskog koridora.

On je pozvao građane Srbije da se vakcinišu, navodeći da “brojevi (zaraženih) u Beogradu za nijansu padaju” i da se takve stvari dešavaju zbog vakcinacije.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMJENA VREMENA: ZA VIKEND NOVI SNIJEG, EVO U KOJIM DIJELOVIMA BIH

0
U Hercegovini i istočnim područjima Bosne u subotu ujutro, 20. aprila, pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.