KOMPLETIRANO PETO KOLO LIGE PRVAKA, PJANIĆ ODIGRAO CIJELU UTAKMICU

Večerašnjim susretima je kompletirano peto kolo Lige prvaka.

Miralem Pjanić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Barcelone u gostima kod Ferencvaroša rezultatom 3:0.

Pogotke za Katalonce za koje nije igrao Lionel Messi su postigli Antoine Griezmann, Martin Braithwaite i Ousmane Dembele iz penala.

Večeras smo saznali i još jednu ekipu koja je prošla u nokaut fazu, a to je Borussia Dortmund kojoj je za plasman dalje bio dovoljan bod protiv Lazija kod kuće (1:1).

Junak večeri je Olivier Giroud koji je postigao sva četiri pogotka u pobjedi Chelseaja 4:0 na gostovanju kod Seville.

Juventus je kod kuće savladao Dynamo iz Kijeva rezultatom 3:0 pogocima Federica Chiese, Cristiana Ronalda i Alvara Morate.

PSG je slavio u gostima kod Manchester Uniteda sa 3:1, dok je Club Brugge savladao Zenit sa 3:0.

Grupa E
Krasnodar – Rennes 1:0 (Berg 71.)
Sevilla – Chelsea 0:4 (Giroud 8., 54., 74., penal 82.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE