KONKURSOM TRAŽI DEČKA: PRIJAVILO SE VIŠE OD 500 MOMAKA

Jamajčanka Philipa Wilson ljubavnog partnera odlučila je potražiti napravivši konkurs na Google Formsu, a na koji se u roku 24 sata prijavilo više od 500 ljudi.

Ljudi u potrazi za ljubavi poduzimaju različite korake, a kako prenosi “Insider” ova Jamajčanka na jedinstven način krenula je u potragu za partnerom.

S ublažavanjem ograničenja uvedenih zbog pandemije, Wilson je odlučila da je vrijeme da pronađe novog partnera, međutim, nije znala odakle da počne.

Nakon što je raskinula dugogodišnju vezu, nije bila sigurna na koji način može upoznati druge samce, ali su njeni prijatelji priskočili u pomoć sa domišljatom idejom.

S obzirom da je nakon iskustva u prehodnoj vezi imala određene uvjete kada je u pitanju novi partner, prijateljica joj je predložila da svoje “zahtjeve” iznese u obliku Google Formsa.

Wilson je sastavila listu ciljanih pitanja i kreirala svoj “konkurs za partnera”. Kako prenosi “Insider”, objavila ga je u aprilu na svom Twitter nalogu, a samo dan kasnije otvorila je obrazac sa 505 odgovora zainteresovanih neženja.

Iako se mnogi odlučuju da partnere traže preko brojnih aplikacija za spojeve, Wilson je isprobala drugačiji način, koji se pokazao iznenađujuće efikasnim.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SUDU BIH SUTRA NASTAVAK SUĐENJA DODIKU I LUKIĆU

0
Nastavak suđenja predsjedniku bh. entitetu RS Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika RS-a Milošu Lukiću pred Sudom Bosne i Hercegovine zakazan je za sutra, s početkom u 13 sati, objavljeno je na stranici Državnog suda.