KORONA NE MOŽE UBITI LJUBAV: OVO DVOJE MLADIH IZ SARAJEVA MNOGIMA SU DANAS ULJEPŠALI DAN

Vilsonovo šetalište u Sarajevu obično je u dane vikenda prepuno šetača. Danas to nije tako.

Piše: Amir Saletović

Rijetki su danas u šetnji. Maksimalno se građani Sarajeva pridržavaju upustava i bez većeg razloga ne izlaze napolje.

Shvatili su da na svakom pojedincu leži velika odgovornost kako bi, izbjegavajući socijalni kontakt, spriječili eskalaciju koronavirusa.

Ipak, bez obzira na sve, bilo je lijepo danas vidjeti dvoje mladih u Vilsonovom šetalištu koji su uplovili u bračnu luku. Da ne bi bilo osuda… uz njih nije bila nikakva veća grupa slavljenika, zvanica… Samo mladenci, kum, kuma i fotograf.

Jedno drugom su se zakleli na vječnu ljubav i da ih ništa neće rastaviti.

Pa ni virus koji već dugo ubija ljude širom svijeta, nije ih spriječio da, bar na kratko, svoju sreću podijele sa drugima.

Iskoristili su sunčanu nedjelju, lijepo šetalište i uz pomoć fotografa napravili fotografije koje će uvijek svjedočiti njihovoj velikoj ljubavi.

Pa mladenci… neka vam je sa srećom!

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VUČIĆ U PANICI: VIDJET ĆEMO KO JE PRIJATELJ SRBA I SRBIJE...

0
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da otpor donošenju rezolucije o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN-a postaje sve veći i da rezultat glasanja neće biti onakav kakav su sponzori rezolucije očekivali, dodavši da borba Srbije traje i da neće biti laka, prenosi RTS.