KRAJIŠNICI ORGANIZIRALI MIRNI PROTEST: NE MOŽEMO VIŠE SAMI DA SE BORIMO S MIGRANTIMA

Jer ne mogu više sami i jer ih ne shvata ozbiljno, krajišnici organizirali mirni protestni skup u Bihaću. Došli iz svih gradova.

Cazina, Bosanske Krupe, Velike Kladuše, Bužima. Da podsjete kako ne mogu sami.

Početkom ovog mjeseca, Operativna grupa za nadzor nad migrantskom krizom zatvorila je kanton i organizirala veće kontrole svih koji ulaze na područje kantona, i onih koji ih prevoze.

Građani ogorčeni poručili kako će stavr uzeti u svoje ruke, pa blokirali saobraćajnice. Blokirali su ih i migranti, tražeći prava koja im kažu pripadaju.

Ne žele ostati u BIH, ali dalje ne mogu jer im ne daju. Cilj su im evropske zemlje, gdje ih uglavnom čekaju njihove porodice.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LJUDI BJEŽALI U PANICI, A SCENE SU JEZIVE: MUŠKARAC SE ZAPALIO...

0
Mladić se zapalio u petak poslijepodne u blizini zgrade suda u New Yorku gdje se nastavio odabir porote u kaznenom suđenju bivšem predsjedniku SAD Donaldu J. Trumpu.