KRALJICA NARKOMANIJE PRONAĐENA MRTVA: ZVALI SU JE CARICA ANTRAKS

Klaudia Oćoa Felik, žena poznata kao "carica antraks", umrla je - prema izveštajima na društvenim medijima.

Za Кlaudiju se vjerovalo da je jedna od najviših šefova u meksičkom kartelu Sinaloa. 2014. godine se na društvenim mrežama proširila glasina da je ona visoko pozicionirana vođa odeljenja za ubistva Los Antrak, bloka izvršilaca koji su bili u vezi s kartelom Sinaloa.

Instagram

Nakon što je njihov vođa Jose Rodrigo Arechiga Gamboa (alias “Chino Antrak”) uhapšen, glasine su da je Кlaudia jedan od novih lidera. Ona je negirala tvrdnje nakon glasina i njene umješanosti u organizovani kriminal.

Pa, sad je mrtva. Prema izveštajima. Evo fotografije koja kruži društvenim medijima. Prema izveštajima koji kruže internetom, umrla je od predoziranja drogom u opštini Kuliacan, u državi Sinaloa u Meksiku.

 Ali dok je njen zvanični uzrok smrti „droga“, mnogi na mreži sumnjaju da je ubijena.

Instagram

Carica Anthraks je međunarodnu popularnost prvi put stekla 2014. godine, kad je došla do Instagrama – i počela je da se hvali svojim luksuznim načinom života.

Ona je takođe objavila fotografije na kojima je pozirala sa puškom visokog kalibra dok je pokazivala svoju spektakularnu figuru.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VELIK RUSKI NAPAD NA UKRAJINU, POLJSKA DIGLA BORBENE AVIONE!

0
Ruske snage rano jutros gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske, blizu ukrajinskog grada Dnjepra, pri čemu je najmanje jedna osoba povrijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.