Ovo jelo možete servirati kao prilog.
Jednostavno i lako se pravi, a svi koji probaju ove šampinjone bit će oduševljeni.
Sastojci:
1/2 kg šampinjona,
topljeni sir,
pureća šunka.
Priprema:
Očistiti gljive i skinuti im drške. Sir i pureću šunku narezati na komadiće i utisnuti u klobuke šampinjona. Po želji posuti malo začina ili origana. Peći u rerni oko 20 minuta na temperaturi od 145 stepeni.
Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.