LEGENDA ODABRALA NAJBOLJEG VEZNJAKA NA SVIJETU: BRUTALAN JE U ODNOSU NA SVE

Legendarni Xavi Hernandez i po mnogima vjerovatno najbolji veznjak svih vremena izabrao je najboljeg veznog igrača svijeta u ovom trenutku. Za legendu Barce i trenera katarskog Al Sadda to je Belgijac Kevin de Bruyne.

  • Kevin de Bruyne iz Manchester Cityja mi izgleda kao posve drugi svijet za sve ostale. Brutalan je, sposoban je napraviti razliku. Trenutno je najbolji veznjak svijeta, a još uvijek je relativno mlad – rekao je Xavi.

Za Xavija nema dvojbe i ko je najbolji trener svijeta.

  • Pep je najbolji trener na svijetu. Promijenio je nogomet. Odličan je u tome što radi i ima sjajne liderske sposobnosti – rekao je Xavi za kojeg je Liverpoolov Virgil van Dijk najbolji odbrambeni igrač svijeta.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KURDSKI EKSTREMISTI NAPALI RADNIKE AERODROMA U PARIZU

0
Tri osobe su povrijeđene u srijedu u incidentu koji su izazvale pristalice organizacije PKK na francuskom aerodromu Charles de Gaulle u Parizu.