LETOVI IZ MOSTARA ZA DUSSELDORF OD 4. JULA SVAKE NEDJELJE

Kompanija Eurowings nastavlja letove s mostarskog aerodroma za Dusseldorf i povratno u 2021. godini, potvrdili su Feni s aerodroma u Mostaru.

Navode kako je planirano da početak letova bude 4. jula, jednom sedmično, i to nedjeljom.

  • Predviđeno trajanje letova ovisit će o epidemiološkoj situaciji, ali najmanje do početka septembra (ljetna sezona) 2021. godine. Navedene operacije će se obaviti avionom Airbus 319 kapaciteta 144 putnika, a početna i trenutna cijena karte ovisi o popunjenosti aviona i datumu putovanja – rečeno je.

Dodaju kako na temelju informacija koje imaju od svojih komitenata i same njemačke kompanije Eurowings, prodaja karata ide jako dobro.

Što se tiče uvođenja drugih letova, u planu imaju otvaranje još jedne linije iz Mostara prema jednoj od zapadnoeuropskih država o čemu će, kako kažu, javnost obavijestiti u narednih par sedmica.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OTVORENO UPOZORENJE IZ AUSTRIJE: HDZ SE ŽESTOKO PROTIVI TEMELJNOM PREDUSLOVU ZA...

0
Visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt objavio je u srijedu zakonsku reformu kojom se namjeravaju otežati izborne krađe i osigurati transparentnost, naprimjer na predstojećim lokalnim izborima na jesen.