LIJEPE VIJESTI: IZET HOTIĆ MOĆI ĆE NA KONTROLU SRCA UZ POMOĆ DŽEKE, TELETOVIĆA I ORGANIZACIJE POMOZI.BA

Izet Hotić iz Ključa, kome je izvršen operativni zahvat na srcu u Turskoj, moći će otići na obavezni kontrolni pregled, zahvaljujući našim humanim sportistima Edinu Džeki i Mirzi Teletoviću i organizaciji Pomozi.ba.

Njemu je uplaćeno neophodnih 3.520 KM, pola sa računa “Sportisti za život”, a pola iz nenamjenskih sredstava humanitarne organizacije Pomozi.ba.

Naime, Pomozi.ba i bh. sportisti Edin Džeko i Mirza Teletović pokrenuli su trajnu akciju prikupljanja novca za liječenja, lijekove i medicinska pomagala teško oboljelih i socijalno ugroženih osoba pod nazivom “Sportisti za život”.

Udruženje je u tu svrhu otvorilo poseban račun “Fond sportista” na koji će pored Teletovića i Džeke i svi drugi sportisti koji to žele moći uplatiti donacije za pomoć oboljelima.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE