LJEKARI KRIJU OD NAS, OVA DVA RECEPTA U POTPUNOSTI LIJEČE TUMOR

Liječenja raka alternativnim pripravcima i prirodom može biti vrlo uspješno no samo kada postanete dovoljno hrabri da se oduprijete službenim metodama i kemoterapiji koja uništava ljudski organizam.

Tako spravljenu smjesu stavite u teglice i konzumirajte po jušnu kašiku – tri do četiri puta na dan. Treba koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku. Metalna je strogo zabranjena. Prve efekte ćete osjetiti poslije dva-tri dana, a preparat, prema riječima čitateljice, diže iz mrtvih.

Još jedan čitatelj iz BiH se, kao komentar na taj tekst, javio sa sljedećim receptom.

Ilustracija

“Moja supruga ima dijagnosticiran tumor na vratnoj kralježnici koji se sad smanjuje. Koristila je ovo:

  1. Laneno ulje, posni mladi sir i samljevene sjemenke lana, sve dobro izmiksano: svako jutro na tašte pojede pola šalice te smjese.
  2. 90 dana koristiti po dvije čajne kašike ulja od kanabisa ujutro i navečer (poslije 90 dana pravi se pauza od 60 dana)
  3. Sjemenke marelice ujutro i navečer pred spavanje (2×20 sjemenki)
  4. C vitamin i soda bikarbona (1 čajna kašika c vitamina i 1/2 kašike sode bikarbone na 1 l ključale vode). Kada se ohladi, pije se ta litra dnevno.

Imam dokaze da je efikasno kod liječenja: kada je supruga prvi put napravila MRI vratne kralješnice dijagnosticiran joj je tumor 20x20x24mm, a nakon 90 dana ovog tretmana – 18x18x22mm, što znači da se tumor smanjuje. Vratile su joj se funkcije govora, hodanja, vid i sluh!”

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UPRKOS IZRAELSKIM OGRANIČENJIMA: OKO 125.000 PALESTINACA KLANJALO DŽUMA-NAMAZ U AL-AKSI

0
Oko 125.000 palestinskih vjernika u petak je klanjalo treći džuma-namaz u ovogodišnjem ramazanu, mjesecu posta, u džamiji Al-Aksa u okupiranom istočnom Al-Qudsu (Jerusalemu) uprkos izraelskim ograničenjima.