LJETNI HOROSKOP: SAZNAJTE KOJE PROMJENE OČEKUJE VAŠ ZNAK U AUGUSTU

Ko će upoznati srodnu dušu ovog ljeta?

Kome će se napokon razjasniti poslovni planovi? Ko će se napokon riješiti osjećaja tjeskobe?

1. OVAN

August će za vas biti izuzetno aktivan mjesec. Sada dolaze na vidjelo neke od vaših karakternih crta. Za suprotni spol postat ćete vrlo privlačan zalogaj i moći ćete privući mnogo ljudi, među kojima će biti i nekoliko dragulja od posebnog interesa. Jedna od tih osoba imat će vam nešto zanimljivo za reći sredinom mjeseca

2. BIK

Bikove još drži povremena melanholija, no ovo je mjesec koji je idealan za optimističniji pogled na svijet.

Prošetajte do trgovačkog centra, kupite novu haljinu, popijte kau s dragom osobom, uzmite nekoliko slobodnih dana i jednostavno se prepustite blaženoj lijenosti čitajući svoje omiljene knjige ili gledajući televiziju.

Međutim, pokušajte u ovom trenutku ne biti sami. Neka s vama bude neko kome je stalo do vas ili neko čije prisustvo pozitivno utječe na vas, posebno početkom mjeseca. Takva će osoba imati zaista blagotvoran učinak na vas

3. BLIZANCI

U augustu će doći do izražaja uspavana želja za putovanjem, istraživanjem, širenjem vidika i uzimanje od života onog što je najdragocjenije.

Da biste se osjećali bolje, odlučite se za kratko putovanje početkom mjeseca. Dobro će vam doći. Maknut ćete se od svijeta i napuniti baterije za nadolazeću sedmicu.

4. RAK

Mnoge aktivnosti i druge dužnosti koje morate obavljati na kraju će vas natjerati da se osjećate umorno tokom augusta. No to je sasvim normalno ako još niste dočekali godišnji odmor.

Godišnji odmor bit će izvrsna prilika da se smirite, odmorite od svakodnevice i napunite baterije. Izvucite iz trenutaka mira i tišine što je više moguće za sebe, a ako je potrebno, na neko se vrijeme i osamite. To je posebno važno od 5. do 10. augusta.

5. LAV

Od prvih dana kolovoza osjećat ćete snažno ozračje radosti, a to će vas povesti u jako dobro, optimistično raspoloženje.

Do izražaja će doći i vaše praktične vještine, a to će vas natjerati na planiranje prije nego što započnete bilo koji projekt, a to će poprilično zaprepastiti osobu u vašem neposrednom okruženju. Nastavite tako i vidjet ćete da možete ostvariti sve ono o čemu ste dugo sanjali.

6. DJEVICA

U augustu ćete osjetiti olakšanje u vezi mnogih stvari koje već dugo vise u zraku i čekaju svoje razrješenje. Prestat ćete stvarati nesporazume i temeljno analizirati svoje zdravstveno stanje.

Baš ćete u tim situacijama vezanima uz zdravlje saznati ko je vaš pravi prijatelj, a ko bi vas utopio u kanti vode da to može.

Kako je moguća prehlada, uzimajte dovoljno vitamina te jedite sezonsko voće i povrće.

7. VAGA

Napokon, stiže vrijeme ispunjenja, posebno kada su u pitanju ljubavni osjećaji. U vašem životu započet će potpuno nova era, s odmakom ćete gledati na stvarnost koja vas okružuje, probleme koji se u njoj javljaju i teške dileme bez rješenja.

Da biste ih riješili te tako ušli u novo doba svog života, bit će potreban i odmor. 

8. ŠKORPION

August će škorpionima biti mjesec brojnih otvorenih vrata. No upamtite da ćete idući korak moći napraviti samo ako budete ustrajni i dosljedni u svojim planovima. Pripremat ćete se za veliki poduhvat, ali pokušajte biti oprezni u razgovoru s drugima.

U prvoj polovini mjeseca osjetit ćete prisutnost lava, a druga polovina natjerat će Veneru da u vama pobudi ljubav prema učenju i početku istraživanja. Bit će to savršeno vrijeme da razvijate i proširite svoje obrazovanje. Razmislite o tome hoćete li se prijaviti na zanimljiv tečaj koji će povećati vaše kvalifikacije.

9. STRIJELAC

Osjećaj slobode prati će vas čitav mjesec pa ćete u tom periodu posezati za ugodnim druženjima i novim pustolovinama.

U augustu vas čeka posjeta osobe koja se upravo vratila sa zanimljivog putovanja, a s njime ćete imati priliku za dosljednu i trajnu emocionalnu vezu.

Značajnu ulogu u vašem životu u bliskoj budućnosti igrat će strijelac, djevica i blizanci, pa se pripremite za bujan društveni život, posebno sredinom mjeseca.

10. JARAC

Počet ćete pristupiti životu na lagan i optimističan način. Bit ćete voljni putovati, upoznavati nova mjesta i učiti nove stvari. Zato ćete početi osjećati veći entuzijazam u obavljanju svakodnevnih dužnosti, a vaša će glava biti puna ideja.

Upoznat ćete osobu s osobinama nalik vašima, a oni u vezama s partnerom će napokon postići dugo očekivani kompromis.

11. VODOLIJA

U augustu se pripremite za mnoga nova iskustva i izazove s kojima ćete se morati suočiti, bilo da je u pitanju učenje, karijera ili međuljudski odnosi.

Sasvim je moguće da ćete na ovaj način steći priznanje okoline i povećati osjećaj vrijednosti. Moći ćete učinkovito ispuniti sve obveze i od toga dobiti nevjerovatno zadovoljstvo.

12. RIBE

August će za vas biti mjesec u kojem ćete donositi mnoge odluke važne za vas i vašu budućnost. Ovi će vas izbori motivirati da promijenite način ponašanja, da uspostavite odnose s drugima i da predvidite svoju karijeru.

U svakom trenutku pratit će vas bistrina uma, kao i sposobnost da brzo procijenite što bi vrijedilo završiti i koji će biti smjer u kojem idete.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TURSKI BROD SA 3.774 TONE HUMANITARNE POMOĆI ZA GAZU STIGAO U...

0
- Deveti brod dobročinstva - upućen iz Turske za ljude u Gazi, pristao je u egipatsku luku Arish, gdje će biti istovareno oko 3.774 tone humanitarne pomoći.