LJUBOMIROVO TIJELO PRONAĐENO U GEPEKU, UMOTANO U TEPIH: OVO SU DETALJI UŽASA KOD SREMSKE MITROVICE

Tijelo Ljubomira Trnića (45) iz Sremske Mitrovice, kojem se u četvrtak poslije 19 sati izgubio svaki trag i vodio se kao nestao, pronađeno je u gepeku automobila "golf" u naselju Kamenjar.

Ovu informaciju potvrdila je njegova supruga Jovana, koja ističe da je posumnjala odmah da mu se nešto loše desilo čim joj se nije javljao, ali ne može da nasluti zašto bi ga neko ubio.

Kako se nezvanično saznaje tijelo je pronađeno umotano u tepih u gepeku. Trenutno je privedeno nekoliko lica na informativni razgovor a policija traga za muškarcem i ženom koji su posljednji viđeni sa Ljubomirom.

Policija je upala u stan osumnjičene ženske osobe, ali u njemu niko nije pronađen, u toku je uviđaj. Kako je ranije rekla’ njegova supruga, posljednji put su se čuli u četvrtak, kada je Ljubomir bio kod jedne prodavnice u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici.

Ljubomir je, prije nego što će mu se izgubiti trag, bio na biciklu crvene boje i u društvu muškarca i žene. Njih dvoje su sada u bijekstvu i policija traga za njima. Nesrećni čovjek je iza sebe ostavio troje djece – najstarije ima 10 godina, srednje 6 i bebu od 13,5 mjeseci.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VJEŠTAČENJE U TOKU: TRAGOVI IZ AUTOMOBILA, SA ODJEĆE I OBUĆE RJEŠAVAJU...

0
Za tijelom dvogodišnje djevojčice Danke Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora potraga traje već 14 dana, od kada su kao osumnjičeni za njeno ubistvo uhapšeni Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

PANTHEON KONFERENCIJA 2024