MAJKA DJEČAKA KOJI JE NESTAO SA JOŠ DVA DRUGARA MOLI ZA POMOĆ: POSLJEDNJI PUT JE VIĐEN U IGRAONICI!

Da se nešto čudno dešava shvatili smo kada ga tog dana nije bilo do 20 sati naveče. Tada smo krenuli u potragu za njim - kaže nesretna majka

Julijana Stanković ispričala je za Kurir da je njen sin David D. (14) nestao 9. augusta sa još dva prijatelja na Čukaričkoj padini u Beogradu.

Prema njenim riječima, sin je tog dana napustio kuću i otišao da se prošeta.

– Ništa nije slutilo da će nestati. Otišao je tog dana oko 12 sati, da se druži sa prijateljima. Međutim, da se nešto čudno dešava shvatili smo kada ga tog dana nije bilo do 20 sati navečer. Tada smo krenuli u potragu za njim – kaže nesretna majka i nastavlja:

– Pošto ga nismo našli, sutradan smo otišli u policiju i prijavili slučaj. Međutim, tada nas je policija savjetovala da sačekamo još malo i mi smo to i učinili. Nakon što ga ni drugog dana nije bilo, opet smo otišli u policiju. Tada je slučaj prijavljen. Neutješna majka moli sve koji su vidjeli njenog sina da joj pomognu.

– Saznali smo da su tog dana od 13 sati do 16 sati bili u nekoj igraonici i od tada mu se gubi svaki trag. Nema ne njega, ni njegova dva prijatelja – kaže Julijana.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE