MAJKA NAPRAVILA PJEŠČANIK BEZ PIJESKA: ZAMIJENILA GA JEDNOSTAVNOM NAMIRNICOM

Mala djeca uvijek se trebaju paziti kako ne bi pojela nešto što ne bi smjela, ali jedna žena podijelila je svoj trik za sigurnu i jeftinu igračku koja će zaokupirati djecu.

Mala djeca će pojesti sve što im se nađe u rukama te ih uvijek morate paziti da vidite što stavljaju u usta. Jedna majka htjela je napraviti novu i sigurnu igračku za svoje dijete, ali znala je da ako koristi pijesak, ona će to pojesti. Stoga se dosjetila jedne briljantne ideje te umjesto pijeska iskoristila dječje pahuljice, prenosi The Sun.

U videu podijeljenom na društvenim mrežama koristila je popularne Cheerios pahuljice, koje svojom bojom podsjećaju na pijesak. Njih je samljela u blenderu te stavila u jednu posudu i dodala razne igračke za pijesak. Tako je njeno dijete dobilo pravi pješčanik, a ona je bila sigurna da neće pojesti ono što ne bi smjela. Također se može vidjeti kako pahuljice stvarno rade svoj posao te ih njena kćer jede u videu.

Video pogledajte I OVDJE

Više od 340 hiljada ljudi lajkalo je njen video te ostalo oduševljeno ovom jednostavnom idejom.

  • Ovo je jedna od najpametnijih ideja koju sam vidjela. Šteta što moj sin ima šest godina, komentirala je jedna korisnica.
  • Vau! Ovo je stvarno briljantna ideja, glasio je jedan komentar.
  • Gdje je ovo bilo kada su moja djeca bila mala? Stvarno pametna ideja, složila se jedna korisnica.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE