MAJKA NESTALOG MLADIĆA IZ ZENICE ZA HAYAT.BA: ELVEDINU SE OD PETKA GUBI SVAKI TRAG

Dženana Huseinspahić Vunić iz mjesta Drivuša kod Zenice, majka 23-godišnjeg Elvedina iz Zenice, za Hayat.ba kaže kako se njenom sinu od petka gubi svaki trag zbog čega moli sve one koji su ga vidjeli ili znaju nešto o njemu da se jave njenoj porodici.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3532848473409841&set=a.691507734210610&type=3&theater

Elvedin je, govori nam Dženana, posljednji put viđen u petak. Bio je kod djevojke i nakon toga ništa ne znaju o njemu.

  • U petak ujutro oko četiri sata otišao je iz Orahovice i gubi mu se svaki trag – pojašnjava Dženana.

S obzirom na to da su mu 23 godine, pitali smo je da li postoji mogućnost da je možda otišao negdje na raditi, a da se zaboravio javiti, Dženana govori kako je sigurna da nije otišao nigdje na posao te da se nada kako će brzo ponovo vidjeti svog sina.

(Amir Saletović)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UPOZORENJE METEOROLOGA: VEČERAS OPASNOST OD MRAZA, SAMO JEDAN DIO BIH IMAT...

0
- Opasnost od mraza! Naredna noć, jutarnji sati subote donose lokalno prizeman do slab mraz. Najviše na udaru istok Bosne, područje Podrinja.