MAJKA UPUCANA NA SAHRANI BRUTALNO UBIJENOG SINA: PIŠTOLJ NJEGOVOG PRIJATELJA SLUČAJNO OPALIO

Majka tinejdžera (18) sa Floride, kojeg je ubio policajac, ranjena je u subotu na groblju, u trenutku dok je sahranjivala sina.

Kasheda Pierce (39) je upucana u trenutku dok su kovčeg njenog sina Sinsera spuštali u grob.

Do nesreće je došlo kada je slučajno opalio pištolj koji je sa sobom na sahranu ponio prijatelj ubijenog mladića. Metak je ranio i jednog dječaka.

  • Metak je probio butinu dječaka, a potom ranio Pirsovu u nogu – navodi se u saopćenju policije i dodaje da nema životno udruženih.

Nakon pucnjave svi koji su prisustvovali sahrani počeli su panično da bježe sa groblja, a radnici su brže bolje položili kovčeg u zemlju.

Majka ubijenog mladića je privatnim kolima prevezena u najbližu bolnicu.

NY post prenosi da su Sinsera i njegov 16-godišnji prijatelj ubijeni 13. novembra, nakon što je policija pokušala da ih zaustavi u saobraćaju.

Zamjenik šerifa i još jedan policajac pokušali su da zaustave vozilo, ali je Sinsera dao gas. Umjesto da krenu u potjeru, zamjenik šerifa je izvukao pištolj i ispalio više hitaca u vozilo i tom prilikom je usmrtio dvojicu mladića.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.