MAJKA VIDJELA UŽASAN PRIZOR NA KAMERI: SVEKRVI VIŠE NEĆU DATI DA MI ČUVA DIJETE

Jedna majka progovorila je o svom šoku nakon što je vidjela kako svekrva "doji" njenog sina bez dozvole. Žena je detaljno opisala ovaj nesvakidašnji događaj.

Ona je objasnila kako bebu doji vikendom, a u svim ostalim prilikama jede iz bočice.

Svekrva čuva svoga unuka tokom dana dok su roditelji na poslu i rečeno joj je da koristi bočicu kada mu treba hrana. Međutim, jednog dana žena se užasnula kada je otišla da proveri kako im ide.

  • Jučer, dok sam bila na poslu, otvorila sam aplikaciju na svom telefonu kako bih provjerila da li je moja svekrva uspjela da natjerati bebu da drijema u krevetiću. Kada sam pogledala u kameru, moja svekrva ga je držala s podignutom majicom, a on joj je bio ‘zakačen’ za dojku. Jednostavno je samo sisao; očito nije dobio mlijeka jer moja svekrva, naravno, ne doji – napisala je.

Žena je pokušala da dobije svekrvu na mobilni telefon, ali ova se nije javljala.

Na kraju je uspjela da dobije svog supruga, kojeg je zamolila da nazove svoju majku. Ona mu je objasnila da to radi jer je dijete plakalo. To je nekada radila sa svoje četvoro djece, pa je mislila da će uspjeti i s unukom.

Svekrva se također požalila što je njena snaha proveravala kameru tvrdeći da je to “narušavanje privatnosti”. Užasnuta majka upitala je korisnike interneta da li je preterala s odlukom da više ne želi da svekrva čuva njeno dijete.

  • Ne želim da više čuva moju bebu. Možemo da priuštimo dadilju ili vrtić. Kada sam joj to rekla, ona se izbezumila i nazvala me k*jom jer je ona samo pokušavala da smiri svog unuka i to za nju nije bila velika stvar. Kaže da joj oduzimam unuče i da sam nepravedna. Moj muž razume zašto sam uzrujana, ali želi da joj pruži još jednu priliku da čuva našu bebu – ispričala je mama.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE