MARADONA: BOKI BI BILO NAJBOLJE DA DOVEDE MENE

Legendarni Diego Armando Maradona rekao je da bi volio da Mauricio Pochettino preuzme Boku juniors.

  • Boka mora dovesti stručnjaka koji će moći odgovoriti na veliki izazov. Nije lako sjedeti na toj klupi, najbolje bi bilo da to budem ja, ali neću ići tamo. Volio bih da to bude Mauricio Poketino, treba da ga pozovu i ubijede da preuzme najveći klub na svijetu – rekao je Maradona, prenosi Goal.com.

Poketino je do nedavno bio trener Totenhema, s kojim je prošle sezone stigao do finala Lige prvaka, ali je ove smijenjen, poslije čega ga je zamijenio Žoze Murinjo (Jose Mourinho).

Engleski mediji već neko vrijeme nagađaju o novom angažmanu Argentinca, pa se pominje prelazak u Mančester junajted, Arsenal ili Bajern.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SARAJEVSKI LJEKARI UPUTILI APEL: PRESTANITE SA UBIJANJEM DJECE U GAZI I...

0
Sarajevski ljekari koji su studirali na Medicinskom fakultetu u Sarajevu u periodu 1965-1970., uputili su otvoreno pismo u kojem pozivaju svjetske moćnike da zaustave ubijanje djece i civila u Gazi, Ukrajini i bilo gdje na svijetu.