MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAPROŠENA: PJEVAČICA DOBILA BRAČNU PONUDU OD NJEGA, ODGOVOR JE SVE ODUŠEVIO

Marija Šerifović otkako je postala Youtuberka ne prestaje da intrigira i nasmijava javnost.

Naime, ona je snimila je video u kojem su njeni pratioci imali priliku da joj postavljaju pitanja. Između ostalog, jedan nepoznati muškarac napisao je: “Hoćeš da se udaš za mene”.

Marija je šaljivo odgovorila i odmah pristala: “Imamo dogovor”.

Ovaj Marijin potez nasmijao je mnoge i izazvao lavinu reakcija: “Bravo Maro”, “koja si ti kraljica”, “hahhahah obožavam te”…

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

AUSTRIJA IZRUČUJE SRBIJI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA: TIJELO BACIO U...

0
Austrijsko Ministarstvo pravde odobrilo je izručenje Seada Z. (27) iz Sjenice Republici Srbiji, koji je osumnjičen za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina.