Marketing

HAYAT APLIKACIJA

Danas u svijetu 80% osoba, dobi od 18 do 29 godina, posjeduje smartphone, a čak 83% osoba u dobi od 50 do 64 godine koristi internet. Prateći ove trendove i nastojeći da što lakše i što brže dođe do krajnjeg korisnika, koji bitnu informaciju želi imati u svakom momentu ili želi pogledati omiljenu emisiju u vremenu u kojem njemu odgovara, Hayat TV je 24. juna 2015. godine na App Store i Google Play objavila prvu verziju svoje aplikacije.

Ovim potezom Hayat dokazuje da je opet prvi, ali i učvršćuje vodeću poziciju, kada su u pitanju bh. komercijalni mediji, u digitalnom svijetu. Brzo učitavanje, velike slike i naslovi, pregledan tekst, pokretanje videa jednim klikom, bez suvišnih informacija, a sa odličnim dizajnom su karakteristike koje odlikuju Hayat aplikaciju. Hayat aplikacija je dostupna za download na App Store i Google Play store potpuno besplatno!

PORTAL HAYAT.BA

Logičan slijed učvršćivanja prve pozicije u digitalnom svijetu u BIH, bio je i pokretanje potpuno novog redizajniranog Hayat portala. Portal hayat.ba je pokrenut 17. septembra 2015.godine.

Dugogodišnji novinarski tim svojim tekstovima, prilozima ali i kompletnim emisijama, koje možete pogledati i putem portala, svakodnevno informiše, ukazuje na probleme društva u različitim oblastima, ali i zabavlja posjetioce portala. Profesionalno, bez naglasaka na senzacionalne i ekskluzivne vijesti sa visokim kriterijima, biramo vijesti koje se objavljuju na portalu. Na portalu hayat.ba dnevno se u prosjeku objavi više od 100 vijesti sa tendencijom rasta.

Hayat.ba je bio dio gemiusAudience istraživanja posjećenosti portala u Bosni i Hercegovini. Naš portal je u mjesecu februaru 2016. zauzeo visoko 6. mjesto na listi najposjećenijih portala u BiH.

Od jula 2016. godine portal hayat.ba je dio DotMetrics mjerenja posjećenosti bh. portala.


Cjenovnik oglašavanja u digitalnim medijima je dostupan na upit.Kontakt: Amer Musić, amer.music@hayat.ba

USPJEŠNO SARAĐUJEMO SA

BH Telecom, Coca Cola, Bingo, Lutrija BiH, Ovako, Vispak, Podravka, Limeta, Palitos, Fxlider, Menprom, Konzum, Univerzitet za poslovne studije, Institut za razvoj mladih KULT, Bosnalijek, Xclaim, ClickAttack, TEN Media…


Oglašavajte se u programu Hayat TV-a

Cjenovnik usluga i uslove poslovanja u programu Hayat TV-a možete dobiti na upit putem broja telefona +387 (0)33 580 – 900 ili putem e-maila prodaja@hayat.ba.