MARS U JARCU SNAŽNO UTIČE NA SVE ZNAKOVE! NEKOLIKO DATUMA MOŽE DA VAM PROMIJENITI SUDBINU, DOBRO PAZITE

Mars, planeta borbenosti i akcije, izašla je jučer iz vatrenog Strijelca i ušla u odgovornog Jarca gdje će se zadržati do 6. marta. Posljednjih put Mars je bio ovde 2020. godine, a njegov povratak u Jarca donijet će sudbinske događaje.

Zbog ulaska Marsa u Jarca, gdje je pod kontrolom Saturna, ključne riječi koje opisuju ovaj period bit će red, rad i disciplina.

Ovaj period nagovještava potpuno drugačiji princip ponašanja, jer Mars u Jarcu ne radi ništa impulsivno i nepromišljeno, a na ceni će biti ljudi koji umiju znanja praktično da primjene. To je taktičan Mars koji nam omogućava da ostvarimo svoje dugoročne ciljeve, samo ako se potrudimo.

Saznajte kako su vam zvijezde naklonjene za novac do kraja sedmice.

Ovo je vrijeme kada ćemo morati da se povinujemo određenim pravilima, jer Mars u Jarcu voli organizaciju i odgovnornost. Staloženost, marljivost i dobra strategija bit će glavne odlike Marsa u Jarcu koje će dolaziti do izražaja. Ovo je period u godini kada ćemo biti sposobni da štedimo da bismo ostvarili neke više ciljeve ili kupili sebi nešto što istinski želimo.

Mars u Jarcu napravit će važne aspekte do 6. marta sa Venerom, Plutonom i Jupiterom, pa se očekuju sudbinski događaji.

Mars u Jarcu imaće snažan uticaj na sve znakove, ali ponajviše na Jarčeve, Device i Bikove. Imat ćete nagtivan uticaj na Ovnove, Vage i Rakove.

JARAC – Mars u vašem znaku posljednji put je bio ovde 2020. godine i već i sami znate da nema nikakvih rezultata bez mukotrpnog rada. Nećete osjećati bilo kakav nekontrolisan bijes, već ćete marljivo iskoristiti ovu energiju da dođete do ciljeva koji mogu da vam promijene život. Sve će biti planirano u određeno vrijeme, a sa ovim periodom jačat ćete svoj karakter. Pratktična znanja i iskustvo uspijet ćete da sporovedete u djelo. Mars će vam donijeti i snažnu prijateljsku podršku. Svaki realan napor doijnet će rezultate, tako da u ovom periodu mnogo toga zavisi od vas.

DJEVICA – Mars u petom polju donosi vam učvršćivanje emotivnih odnosa. Pojedini prioadnici vašeg znaka mogu da se odluče da rade na proširenju porodice. Veoma povoljan period za sve Djevice. Ovo je prilika da se ideje spovedu u djelo.

BIK – Mars u Jarcu vam donosi mogućnost da ostavrite svoje želje. Također, kako će Mars biti do 6. marta u vašem devetom polju očekujte dodatno usavršavanje i priliku za putoavnje. Ukoliko ste mladi, odličan je period za studiranje ili upisivanje nekog kursa.

Mars će da utiče i na poboljšanje finansijske situacije, pa će Ribe, Strelčevi i Vage itekako imati koristi od ovog perioda.

Pred nama su važni datumi zbog ulaska Marsa u Jarca.

16. februar – odlično za finansije i poslovne pregovore. Parovi koji su započeli vezu u ovom periodu mogu da se odlučne na brak ili zajednički život.

23. feberuar – aspekat Marsa i Neptuna donosi nam kreativnost i priliku da ostvarimo svoje snove.

1. do 6. marta – aspekat Marsa, Venere i Plutona donosi mukotrpan rad ali i profit.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE