MEGHAN MARKLE U SUZAMA: SESTRA JOJ RADI IZA LEĐA

Polusestra Meghan Markle, Samantha Grant, objavit će knjigu 'The Diary of Princess Pushy's Sister", što u prijevodu znači "Dnevnik sestre nafurane princeze".

Riječ je o memoarima koje je pisala tokom 2016. godine. Odlučila je da napiše “skrivenu istinu” o Megan.

Samanta je najavljivala da će pisati knjigu o Meghan još kad se pročulo da je u vezi s Harryjem, a nakon toga je javno “napadala” polusestru i redovno pričala o njihovom disfunkcionalnom odnosu.

Daily Mail piše kako je Megan jako uznemirena zbog knjige, ali da s tim neće izlaziti u javnost.

  • Zlo joj je od svega što joj polusestra radi iza leđa, doslovno osjeća mučninu i bol u želucu – rekli su izvori bliski Megan za britanske medije.
Arhiv

Megan trenutno živi u 14 miliona dolara vrijednoj vili u Santa Barbari sa suprugom Harijem i jednogodišnjim sinom Archiem. Samanta živi na Floridi, a polusestre su se posljednji put vidjele 2008. Grant je prema svojoj polusestri već ranije bila kritična, a nazivala ju je “plitkom društvenom penjačicom”, te “neljudskom vojvotkinjom od gluposti” koja se ciljano udaljila od vlastitog oca i drugih članova porodice.

Strani mediji pišu kako je Meghan u februaru prošle godine navodno briznula u plač kada je čula da njena polusestra planira da objavi knjigu o njoj. Prijateljima se požalila kako se osjeća iskorištenom od osobe koja bi joj trebala biti bliska.

Na stranicama izdavača navodi se 17. januar kao datum kada će knjiga biti dostupna javnosti. Samantha je najavila i objavljivanje druge knjige koja će se zvati “In the Shadows of the Duchess”, što znači “U sjenci vojvotkinje”.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE