MEKTIĆ BRUTALNO ODGOVORIO DUŠANKI MAJKIĆ: NAJBOLJA SI KAD ŠUTIŠ

Nacrt Godišnjeg nacionalnog programa (ANP) za NATO integracioni proces BiH bit će dnevnom redu Vijeća ministara BiH na sjednici zakazanoj za 12. novembra.

Mediji u manjem bh. entitetu izvještavaju da je za izglasavanje ANP-a dovoljan glas samo jednog ministra iz RS-a, a član Predsjedništva BiH Milorad Dodik upozorio je da su “moguća neprijatna iznenađenja”.

Delegat Kluba Srba u Domu naroda parlamenta BiH Dušanka Majkić iznijela je pretpostavku da će Vijeće ministara BiH, uz glas jednog ministra iz RS-a, usvojiti ANP.

“Stižu računi za naplatu, a račun za naplatu se zove, držimo vas godinu dana na vlasti iako ste izgubili izbore. E sad morate u prilog toga i platiti. Ovo će biti plaćanje”, rekla je Majkić aludirajući na ministre Mirka Šarovića, Igora Crnadka i Dragana Mektića.

Dušanka Majkić nije trebala dugo čekati na odgovor Dragana Mektića, ministra sigurnosti BiH.

“Najbolja si kad ćutiš. Ti znaš samo zaposliti djecu u institucije RS, uzeti otpremninu za penziju pa opet nastaviti raditi, trgovati nekretninama i nakaradan stajling. Vijeće ministara je za tebe špansko selo”, napisao je Mektić na Twitteru.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE