MIGRANT NAPAO POLICAJCE, PA SLETIO S BETONSKOG ZIDA

Pripadnici Pete policijske uprave – Policijske stanice Ilidža jučer su u pet sati uhapsili M. M. (25) iz Maroka, koji u BiH boravi privremeno kao migrant, zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti.

Marokanac se sumnjiči da je istog dana napao policajce H. A. kod koga su na KCUS-u konstatovane teške povrede, te M. R., koji je zadobio lakše povrede.

U incidentu je povrijeđen i migrant prilikom pada sa betonskog zida.

Osumnjičeni je nakon završene kiminalističke obrade predat u dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu, piše Avaz.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BEBU NE KUPAJTE DUŽE OD 12 MINUTA: OVO JE RAZLOG

0
Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dijete, pa tako dođu u dileme kada je u pitanju prvo kupanje. Kako bi bili sigurni da radite sve dobro, nemojte se previše brinuti.