MILANOVIĆ IZBORE UPOREDIO SA POGREBNIM PREDUZEĆIMA: STALNO JE SEZONA I SMJENA GENERACIJA

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, za kojeg je kandidat za gradonačelnika Zagreba iz Platforme Možemo Tomislav Tomašević već pobijedio, uporedio je danas izbore sa pogrebnim preduzećima.

  • Stalno je sezona i stalno je smjena generacija. To je kao pogrebno poduzeće, uvijek je sezona i uvijek dolaze novi ljudi, što dobri što loši. Nikad nije dosadno – rekao je Milanović, koji je i vrhovni komamndant Oružanih snaga Hrvatske.

On je to rekao tokom posjete fabrici iz Hrvatskog klastera konkurentnosti odbrambene industrije u Međimurskoj županiji.

Osvrnuo se na nabavku borbenih aviona rekavški da bi bilo koji izbor bio dobar i da je potrebno samo donijeti odluku.

  • Hajde da se donese više ta odluka. Neobično mi je da se više od pola godine u vladi nije o tome razgovaralo. Na kraju će opet odluku donijeti Šeks ili premijer – kazao je Milanović, prenijeli su hrvatski mediji.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TUŽBA PROTIV SUTKINJE IZ GRADAČCA NIJE NI POKRENUTA ZBOG NEODREĐIVANJA ZABRANE...

0
Na pripremnom disciplinskom ročištu u postupku protiv Lejle Numanović, sutkinje Općinskog suda u Gradačcu, rečeno je da tužba nije pokrenuta zbog neodređivanja mjera zabrane Nerminu Sulejmanoviću, već zbog korištenja dijelova odluke iz drugog predmeta.