MINISTAR PODŽIĆ POHVALIO ZATEČENO STANJE U KASARNI ‘MIRALEM JUGO’ U MOSTARU

Ministar odbrane BiH Sifet Podžić posjetio je u ponedjeljak artiljerijski bataljon 4. pješadijske brigade Oružanih snaga BiH u kasarni "Miralem Jugo" u Mostaru.

Ministar Podžić postio je spomenuti bataljon kako bi se upoznao s dosadašnjim aktivnostima, kao i planiranim zadacima u idućem razdoblju.

Tom prilikom, komandant artiljerijskog bataljona pukovnik Šaban Kadrić informirao je ministra Podžića o dosadašnjim aktivnostima koje su, kako je naglasio, bile uspješne po pitanju obuke i uređenja lokacije kasarne.

U svom izlaganju ministar Podžić je informirao štab artiljerijskog bataljona o aktivnostima u Ministarstvu odbrane BiH, a koje su vezane za unaprjeđenje stanja u jedinicama Oružanih snaga BiH.

U svojoj prvoj posjeti kasarni “Miralem Jugo” ministar Podžić je zajedno s domaćinima obišao vojne objekte te tom prigodom pohvalio trenutno stanje u artiljerijskom bataljonu 4. pješadijske brigade OS BiH, navodi se u priopćenju Ministarstva odbrane BiH.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SPASILAC KOJI JE DANKU (2) TRAŽIO 20 SATI: NA OVIM MJESTIMA...

0
Spasilac Dejan Ševković iz Gorske službe spasavanja (GSS) bio je gost RTS, i tom prilikom je pričao o potrazi za malom Dankom Ilić iz Bora (Srbija), u kojoj je učestvovao više od 20 sati.