MINUSI SE NE ŠALE: DONOSIMO VREMENSKU PROGNOZU ZA NAREDNIH SEDAM DANA

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U Hercegovini prijepodne malo do umjereno oblačno i sunčano, uz postepeno naoblačenje. Tokom dan sa kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom. U večernjim satima i tokom noći, snijega će biti i na 700 metara nadmorske visine, uglavnom u centralnim i zapadnim područjima.

Kiša se prognozira i za dane vikenda. Jutarnje temperature zraka u Bosni varirat će od 0°C do 7°C, na jugu zemlje do 12°C. Maksimalne dnevne temperature u Bosni između 7°C i 13°C, u Hercegovini do 16°C.

Početkom sljedeće sedmice (23.11.) prema raspoloživim sinoptičkim proračunima očekuje se stabilno, djelimično oblačno i sunčano. U jutranjim satima pored mraza u kotlinama i duž rijčenih tokova Bosne moguća je i magla ili niska oblačnost.

Minimalne temperature zraka varirat će između -6°C i 2°C u Bosni, do 5°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 2°C i 8°C u Bosni, do jugu Hercegovine do 12°C.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE