MIROSLAV ŠKORO NAMJERNO KRŠI IZBORNU ŠUTNJU I RUGA SE

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro krši izbornu šutnju.

Škoro je na Facebooku objavio “pitanje dana” čiji odgovor daje njegov broj na glasačkom listiću. Pitanje glasi “Koliko apostola NIJE izdalo Isusa?”

“Tačan odgovor zaokružite nakon svete mise!” još je napisao Škoro.

PITANJE DANA: Koliko apostola NIJE izdalo Isusa?a) 7 b) 8 c) 11Točan odgovor zaokružite nakon svete mise!

Posted by Miroslav Škoro on Saturday, 21 December 2019

Index je o ovome poslao upit Državnom izbornom povjerenstvu iz kojeg je vrlo brzo stigao odgovor.

“Svaka promocija predsjedničkih kandidata na današnji dan kršenje je izborne šutnje. Na navedeno su jučer upozoreni i sami predsjednički kandidati”, odgovorili su iz DIP-a na upit o Škorinoj objavi.

Inače, Škoro je i jučer na svom Facebooku imao objavu koja se također može okarakterizirati kršenjem izborne šutnje i ruganjem izbornim pravilima.

Na dan kada je započela izborna šutnja Škoro je preporučio film istovjetnog naziva kao njegov slogan – Sad ili nikad.

Dragi prijatelji, nadam se da uživate ove subote bez politike u krugu obitelji. Bit ću slobodan preporučiti vam jedan film 😉

Posted by Miroslav Škoro on Saturday, 21 December 2019

“Dragi prijatelji, nadam se da uživate ove subote bez politike u krugu obitelji. Bit ću slobodan preporučiti vam jedan film”, napisao je Škoro uz smajlić koji namiguje.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE