MIŠO KOVAČ JE POKUŠAO DA PRESUDI SEBI ZBOG SINA KOJI JE STRADAO U RATU, PA SE KĆERKA ODALA POROCIMA: EVO KAKO ONA DANAS IZGLEDA

Pitali su se ko je crnokosa ljepotica koja je poslije nekoliko plavuša zapjevala u bendu Tončija Huljića, a onda se otkrilo da je riječ o Ivani Kovač, kćerki legendarnog Miše Kovača.

Kada je prije nekoliko godina zamijenila Jelenu Rozgu u bendu “Magazin” mnogi su bili oduševljeni stasom i glasom atraktivne crnke.

Pitali su se ko je crnokosa ljepotica koja je poslije nekoliko plavuša zapjevala u bendu Tončija Huljića, a onda se otkrilo da je riječ o Ivani Kovač, kćerki legendarnog Miše Kovača.

Ova šarmantna dama, imala je vrlo turbulentan život. Kako se pisalo počela je da konzumira zabranjene supstance, krajem 90-ih godina prošlog vijeka, i to neposredno nakon što je njen otac pokušao da oduzme život samom sebi. Mišo se godinama borio sa depresijom zbog gubitka sina, a želio je sebi da presudi 1999. pucnjem u grudi.

Ipak su ga brzo našli i spasili. Taj trenutak je bio težak za njegovu kćerku jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo, piše srbijadanas.com.

Utjehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primjetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želio da izgubi još jedno dijete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla.

Bila je dvije godine u komuni u kojoj se liječila od zavisnosti.

– Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan – rekla je svojevremeno Ivana koja se nešto kasnije oprobala i kao pjevačica grupe “Magazin”, ali bez prevelikog uspjeha.

Ivana je uspjela da prošlost stavi iza sebe. Postala je majka i svaki slobodan trenutak provodi sa kćerkom Elenom.

– Majčinstvo je najljepši osjećaj. Kad dođe beba, sve to nekako krene samo od sebe. Ljubav prema djetetu daje snagu zahvaljujući kojoj sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom – kazala je nedavno Ivana.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE