MLADIĆ UMRO U ZATVORU NAKON ŠTO JE POPIO LOSION ZA BRIJANJE

Više javno tužilaštvo u Kruševcu istražuje smrt mladića I. M. (24), koji je bio zatvoren u Okružnom zatvoru, gdje je danas ujutro preminuo. Mladić je dan ranije ispričao da je popio veću količinu losiona za brijanje “Brion”.

Uzrok smrti još uvek nije poznat. Istraga treba da utvrdi da li je neposredan uzrok smrti komplikacije nastale usljed navodnog ispijanja losiona za brijanje.

  • Stražarima je predočio da je popio “Brion” i odmah je pozvana Hitna pomoć, primljen je jučer na urgentno odeljenje bolnice u lošem stanju i nakon primljene infuzije vraćen u zatvorsku jedinicu – navodi nezvanično izvor .

Okružni zatvor u Kruševcu je ustanova poluotvorenog tipa, i tu osuđenici izdržavaju kaznu zatvora do tri mjeseca, kazne zatvora u prekršajnom postupku, kao i mjeru pritvora po nalogu nadležnih sudova.

I.M.je služio kaznu zatvora od šest mjeseci zbog krivičnog djela prevare.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE