MLADOŽENJA PRETUČEN I OTJERAN S VJENČANJA, ODALA GA PRVA ŽENA

Mladoženja se od bijesne mase sakrio ispod autobusa, a onda ga je spasio nepoznati čovjek.

Asif Rafik Sidiki (30), pretučen je na vjenčanju, košulja i pantalone su mu pocijepane u nasilju koje je uslijedilo nakon šokantnog saznanja da je oženjen drugom ženom.

Naravno odala ga je prva žena.

Bijesna masa otjerala je mladoženju sa vjenčanja u Karačiju u Pakistanu, nakon što se pojavila prva žena koja je željela da upozori mladu da njen budući suprug nema jednu već dvije supruge!

Mladoženja se od bijesne mase sakrio ispod autobusa, a onda ga je spasio nepoznati čovjek.

Iako je poligamija legalna u Pakistanu, muškarac, koji smije da ima četiri supruge, mora da dobije saglasnost prethodnih žena prije nego što se ponovo oženi.

Izgleda da je Sidiki htio ovo da zaobiđe, ali se onda na vjenčanju pojavila njegova prva žena Madiha Sadiki koja ga je razotkrila.

Kada ju je mlada upitala o čemu se radi, Madiha joj je rekla da je on njen suprug i otac njenog djeteta.

  • Rekao mi je da odlazi u drugi grad na tri dana – tvrdila je žena, dok je pored nje stajao dječak za kojeg je tvrdila da je njegov sin.

Otkrila je da su se vjenčali 2016. godine, a da se dvije godine kasnije tajno oženio drugom ženom. To je saznala kada joj je druga mlada poslala poruku.

Gosti su nakon toga napali mladoženju, pretukli ga i otjerali sa vjenčanja.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SALKIĆ GOST EMISIJE ‘DDBIH’: DOK UN DONOSI REZOLUCIJU O SREBRENICI, DODIK...

0
Dok se u sjedištu Ujedinjenih naroda, nakon vrlo uspješne prezentacije Nacrta rezolucije o Srebrenici, priprema njeno usvajanje tokom sjednice Generalne skupštine, u Banjoj Luci se tokom zasjedanja Skupštine bh. entiteta RS čuju nove skandalozne izjave, vrijeđanja i negiranja genocida.