MOHAMED SALAH OBJAVIO PORODIČNU FOTOGRAFIJU ISPRED JELKE I PODIJELIO JAVNOST

Egipatski napadač Mohamed Salah objavio je večeras na svom Instagram profilu porodičnu fotografiju ispred okićene jelke i izazvao dosta polemike među svojim pristalicama.

Naime, fanovi su se u komentarima ispod fotografije podijelili u dva tabora – oni koji ga kritikuju zbog jelke i oni koji ga hvale zbog učinjenog poteza.

Kritičari smatraju kako je Salahu kao muslimanu apsolutno nepotreban običaj kićenja jelke, a pogotovo propagiranje tog poteza na društvenim mrežama.

S druge strane, u velikom broju komentara ističe se kako je pohvalno što Salah respektuje sve religije te u prvom planu ističe svoju porodicu.

Inače, Salaha i njegove saigrače iz Liverpoola sutra očekuje derbi Premiershipa budući da gostuju drugoplasiranom Leicesteru (21:00).

Odmora neće biti mnogo jer će već u nedjelju na Anfieldu ugostiti Wolvese u ludom novogodišnjem ritmu na koji smo navikli u Premiershipu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SARAJEVSKI LJEKARI UPUTILI APEL: PRESTANITE SA UBIJANJEM DJECE U GAZI I...

0
Sarajevski ljekari koji su studirali na Medicinskom fakultetu u Sarajevu u periodu 1965-1970., uputili su otvoreno pismo u kojem pozivaju svjetske moćnike da zaustave ubijanje djece i civila u Gazi, Ukrajini i bilo gdje na svijetu.